Om Maanesten


Maanesten begyndte i 2010, hvor Henrik og Lotte Venø Callesen håndlavede smykker og solgte dem fra en opslagstavle på Roskilde Festival. Som efterspørgslen bredte sig langt ud over festivalen, skabte og pakkede ægteparret smykkerne hjemme ved spisebordet i København, og siden voksede Maanesten til egne butikker i Skandinavien, Tyskland og Storbritannien samt forhandlere i hele verden. I dag foregår hverdagen i Maanesten på hovedkontoret midt i København, hvor over 50 medarbejdere skaber Maanestens magi gennem design, PR, marketing, IT, grafik, salg, sociale medier og meget mere.

Meget har ændret sig siden de første Maanesten-dage, men visionen er stadig den samme. Maanesten er skabt ud fra et spirituelt og holistisk livssyn, en tankegang om, at alt hænger sammen. Maanestens smykker og accessories er inspireret af naturens former, farver og drømme, og denne inspiration transformeres til originale designs, som vi med stolthed ser på så mange mennesker i hele verden uanset køn og alder.

Med undtagelse af vores diamantsmykker, der er skabt i 18 karat guld, er alle smykker lavet i genanvendt sterlingsølv på vores eget værksted i Jaipur, Indien, med den største kærlighed for miljø og mennesker. Maanesten forsøger hele tiden at blive bedre og ved at være åben og nysgerrig på nye materialer, teknikker og tiltag, udvikler og nærmer vi os dag for dag. Det største design er trods alt vores jordklode. Maanesten ønsker at gøre sit for at passe på den.