Job hos Maanesten

Head of Visual Merchandise

Er du en kreativ sjæl, der elsker at skabe og arbejde med dine hænder og visuelle sans? Er du en dygtig leder, der tør gå forrest? Og drømmer du om et job, hvor du arbejder i et højt tempo, har masser af ansvar samt leder dit eget team?

Så er det dig, vi leder efter! Maanesten søger en Head of Visual Merchandise, der skal lede Visual Merchandise teamet, der skaber storytelling igennem visuelle elementer. Maanesten er ikke bare et smykkebrand, men et spirituelt univers med en stærk visuel identitet, og det skal skinne igennem – uanset om det er i vores butikker, på hovedkontoret eller til events. 

Som vores nye Head of Visual Merchandise er det ideelt, at du har:

En baggrund som visual merchandiser, design eller lignende.
Minimum 5 års erfaring fra en lignende stilling.
Ledererfaring – du skal have lyst til at lede et team og modet til at tage svære beslutninger.
Kvalifikationerne til at forvandle dit sammensurium af idéer til noget håndgribeligt.
Styr på InDesign og Photoshop.

Og så er du:

Æstetiker og kreativ helt ud til fingerspidserne.
En idégenerator – du stopper aldrig med at få gode idéer, og du kan videreudvikle på andres. 
Løsningsorienteret og ansvarlig – nogle gange kan udgangspunktet alligevel ikke lade sig gøre, og så er du hurtig til at finde på noget nyt, så alle deadlines bliver overholdt.
Empatisk og en menneskekender.
Smilende og fyldt med god energi – Alle opgaver er ikke lige sjove, og nogle gange går det rigtig stærkt, men det er dit ansvar at motivere dit team og sørge for, at alle har det godt.

Du bliver en del af et ungt og dynamisk team, hvor der ikke er langt fra tanke til handling, og hvor alle bærer et stort ansvar. Vores arbejdsmiljø er uformelt og fyldt med god energi, og i fællesskab arbejder vi målrettet for at skabe resultater. 

Jobbet er en fuldtidsstilling på 37 timer/ugen, og din arbejdsdag bliver i smukke og inspirerende omgivelser på vores hovedkontor i Indre København. Her har vi også et værksted, hvor du og dit team kan bringe alle jeres idéer til livs. Der vil også være rejsedage, da vi har butikker i udlandet og flere på vej.

Send din ansøgning og CV til headofvisual@maanesten.com med emnefeltet ”Head of Visual Merchandise Kbh”, hvor du også vedhæfter din portfolio. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Kreativ Direktør, Henrik Callesen, på tlf: 28 91 00 07. Vi holder samtaler løbende, og tiltrædelse er snarest muligt. Løn er efter kvalifikationer.  

Vi glæder os til at høre fra dig!        Design praktikant

Nu har du en unik mulighed for at udforske og udfolde dine designdrømme, for vi søger en kreativ og dygtig praktikant til vores designteam. Du får indsigt i hele Maanestens designproces fra idé til færdigt produkt samt en forståelse for samarbejdet mellem design, produktion, salg, PR og det kreative. Du får også rig mulighed for at udvikle dine kompetencer, og så vil du få ansvar for dine egne projekter med kyndig vejledning fra vores designere.


Vi søger en designpraktikant der:

Er i gang med et relevant uddannelsesforløb hvor praktikperioden indgår.
Er kreativ, innovativ og nytænkende.
Har en interesse for mode, kultur og tendenser.
Kan arbejde selvstændigt og er initiativrig.
Interessere sig for enten smykker, accessories eller tøj. 


Dine arbejdsopgaver bliver bl.a.
Idéudvikling samt udvikling af moodboards
Færdiggørelse af designidéer og eksisterende projekter
Sourcing af materialer
Diverse opgaver i teamet – vi har mange sideløbende opgaver, som vi løser i fællesskab.


Du bliver en del af et kreativt team, hvor der ikke er langt fra tanke til handling, og hvor alle bærer et stort ansvar. Din arbejdsdag bliver i smukke og inspirerende omgivelser på vores hovedkontor i Indre København.


Send din ansøgning til trine@maanesten.com med emnefeltet ”Designpraktikant”. Stillingen er en praktikplads med opstart i 2023. Løn er efter overensstemmelse med dit uddannelsessted.


Vi glæder os til at høre fra dig!